Wie zijn wij

Kemper Assurantie is in 1973 opgericht door Carla en Frits Kemper. Aan de achterkamertafel is het begonnen, met zoon Willem in de wieg en nog zonder dochter Jeanet. Onafhankelijkheid, een goed inhoudelijk advies en een gevarieerd aanbod waren toen al, en zijn nog steeds de pijlers van het bedrijf.

Met veel inzet, passie en hard werken is het kantoor langzaam maar zeker gegroeid. Bij Willem en Jeanet heeft het bedrijf altijd deel uitgemaakt van hun leven, en het is dus niet geheel onverwachts dat Willem in 1992, toen Frits het wat rustiger aan ging doen, is toegetreden. In 2002 is Jeanet erbij gekomen, en tot helaas het overlijden van Carla in 2011 vormden Willem, Jeanet en Carla het kantoor met zeer veel plezier.

Onze visie

Net als onze ouders dat in het verleden deden, hechten wij, Willem en Jeanet, veel waarde aan persoonlijk contact en een goed advies waarbij niet alleen gekeken wordt naar de premie, maar ook naar de voorwaarden en de mogelijkheden die verzekeraars bieden, en die niet alleen onderling flink kunnen verschillen, maar die de laatste jaren ook steeds vaker wijzigen met de steeds sneller wijzigende samenleving.

Daarnaast zijn wij er natuurlijk ook voor u ingeval van schade. Wij lichten toe wat wij van u nodig hebben om de schade te onderbouwen, hebben contact met uw verzekeraar of met de verzekeraar van een andere aansprakelijke partij, voeren voor u een onverhoopte discussie over aansprakelijkheid en de hoogte van de schade, kortom: wij ontzorgen u waar mogelijk.